Logga_m_blått_hjärta (2)

"snackakuten"

Ibland fastnar man i sånt som har hänt eller oroar sig för saker som man tror ska inträffa. Det kan vara både i livet och på arbetet.
Detta tar massa med negativ energi som man skulle kunna lägga på bättre saker.

I dessa fall kan det vara bra att få prata med någon. Att prata med en nära vän, förälder eller kollega kan vara en bra start. Ofta känns det tryggt men dessa personer är många gånger i beroendeställning. I all välmening vill de väl och kommer med tips och råd men kanske är det inte just de tips och råden som får dig att gå framåt.

Att få prata av sig med någon helt utomstående som inte känner dig eller dömer dig kan ha en enorm effekt så att du kan se klarare och även kunna se framåt.

Som certifierad coach hjälper jag dig att hitta svaren som gör att du får lättare att hantera både livet och jobbet, att lättare kunna sortera och att kunna ta dig framåt mot det som du själv vill som gör att du lägger din energi på rätt saker.

Hur går det till?

​​​​Du bokar en tid med mig där vi, under 60 minuter, sorterar bland dina tankar och ser vad du behöver göra just nu och vad som kan vänta. Vi gör en plan som du kan arbeta efter och om du vill och behöver så kan du boka upp ytterligare samtal.
Varje samtal är 60 minuter och vi ses digitalt så att vi kan ta det precis när det passar dig.

Pris: 995 kr inklusive moms (gäller privatpersoner)
 

jag vill boka tid!