Logga_m_blått_hjärta (2)

referenser

"Har lärt mig så oerhört mycket om mig själv. Har gått från att vara "blind" till att se människor, situationer och mig själv på ett helt nytt sätt. Kan inte nog uttrycka hur tacksam jag är för coachingen.
Vad jag har lärt mig hjälper mig dagligen, inte bara i arbetet utan också i livet. Rekommenderar verkligen alla att gå programmet!"
/Malin

"Jag trodde inte att detta skulle ge så otroligt mycket! Men det var en fantastisk upplevelse där min coach hjälpte mig att våga mer, vara ärlig mot mig själv och vad jag vill och att lita på att inte tveka. Det var värt varje minut och jag hade sånt förtroende för min coach Anette som var helt fantastisk. Jag använder mig fortfarande av mina anteckningar och går tillbaka och tittar när jag behöver en boost eller bara påminna mig om hur jag ska tänka. TACK!"
/Sofia

"Hälsoklivet blev en s k räddning i min vardag. Jag fick verktyg som förbättrade både min vardag och arbetsliv. Jag var en stressad tjej som satt kvar i mitt hjul som snurrade kors och tvärs. Jag hade tappat bort mig.
Jag har nu fått hjälp att veta vem jag är. Nu kunde jag börja om från början och lära om mig för att ta mig fram i livet. Anette har fått mig att tro på mig själv igen och få känna mig glad och lycklig igen. Små, små steg och de kloka orden har jag med mig hela tiden."
/Annika

"Från min tid med Anette fick jag värdefull hjälp om hur jag ska söka jobb, vilka värderingar jag utgår ifrån och vad som är mina starka samt svagare sidor. Detta gav mig insikt om hur jag arbetar i olika uppgifter, vilka arbeten jag borde söka mig till och vad jag egentligen vill göra i arbetslivet. Anette hjälpte mig att fokuser på det jag vill ha ut av mitt arbete, hur jag ska formulera mina mål och hur jag i framtiden ska hantera stress."
/Bea

partners